Bodrum Holiday Resort en Spa

Bodrum Holiday Resort en SpaBodrum Holiday Resort en Spa

Het Bodrum Holiday Resort en Spa is een groot resort net buiten de haven van Bodrum in Turkije. Het grote complex heeft 441 verschillende kamers. Er zijn diversen hoofd gebouwen en er zijn diversen appartement gebouw verspreid over het terein. Omdat het resort is gebouwd op een berg is het goed mogelijk dat je boven aan het terein komt te zitten. Voor mensen die slecht ter been zijn kan dit lastig zijn omdat er een flink stuk gelopen moet  worden. Wil je niet zoveel klimmen en lopen dan raden wij een kamer aan in het hoofdgebouw. Je kunt dat overal naar toe doormiddel  van de lift.

Hoofd zwembad

Naast diversen zwembaden verspreid over het terein beschikt de Bodrum Holiday Resort en Spa ook over een prive strand en een klein waterpark met diversen glijbanen.

Prijsklasse

Het hotel valt onder de goedkopere klasse van hotels en resorts in Bodrum. Maar dat maakt niets uit want alles is aanwezig voor een ontspannende vakantie voor het hele gezin. Er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd voor jong en oud.

Show cooking buitenRestaurants

Het resort beschikt over diverse restaurant. Als eerst is er het hoofdrestaurant waar het ontbijt, lunch en diner geserveerd wordt op bepaalde tijden. Hoewel er een gastvrouw aanwezig is in het restaurant dien je zelf een plaatst te zoeken. Ook het halen van drinken moet je zelf doen. Er loopt wel wat bediening rond in het restaurant maar die is voornamelijk bezig met het opruimen van de tafels.

Gedekte tafel in thema restaurantNaast het hoofd restaurant zijn er 2 thema restaurants waar iedere bezoeker een keer gebruik van kan maken. Reserveren voor de thema restaurants is noodzakelijk en dit kan alleen op de dag zelf. Omdat het reserveren ’s morgens gebeurt bij de gasten service is het aan te raden om hier al vroeg voor de deur te gaan staan omdat het aantal plaatsen in de thema restaurants beperkt zijn. Buiten de openigstijden van het restaurant zijn er voldoende mogelijkeheden voor een drankje en een hapje.

Keuze genoeg in het hoofd restaurantOverige punten

Op het resort zijn onder andere een winkel, kapper en een juwelenzaak aanwezig. Omdat er ook bezoekers uit Rusland komen zijn er diversen duren producten te koop zoals bontjassen. Tijdens ons verblijf in mei 2014 hebben wij overigens weinig last gehad van de Russische toeristen in het resort.

Voor de kinderen is een een animatie team en een speciale opvang. Hier kunnen kinderen onder profesionele begeleiding leuke dingen doen terwijl u bijvoorbeeld heerlijk aan het relaxen bent aan het strand.

Bodrum

Het resort ligt enkele kilometer verwijderd van het centrum van Bodrum. Er is een bus verbinding aanwezig die je overdag naar het centrum kunnen brengen. Een auto huren is evenuteel ook een optie als u wat meer van de omgeving wilt zien. Het resort heeft een prive parkeerterein waar u de auto kunt parkeren tijdens het verblijf.

Bezoek aan Kos

Een dagje op bezoek naar het Griekse eiland Kos kan perfect vanaf Bodrum. Er varen dagelijks diversen boten richting dit kleine Griekse eiland. De boottoch duurt afhankelijk van de verbinding die gekozen wordt ongeveer een uurtje. Er zijn diversen aanbieders van dagtochten naar Kos maar je kunt ook bij de reisleiding een excursie boeken naar Kos. Het voordeel hiervan is dat er tevens een bus of taxi geboekt wordt die je ’s morgens naar de haven brengt en ’s avonds weer naar het hotel.

Wij hebben deze reis geboekt bij Corendon en zijn zeer tevreden over de service die wij gehad hebben.

Geef een reactie

Your email address will not be published.