Mitsis Blue Domes Exclusive Resort en Spa Kardamena

Mitsis Blue Domes Exclusive Resort en Spa KardamenaMitsis Blue Domes Exclusive Resort en Spa Kardamena

Op het Griekse eiland Kos vindt je de Mitsis Blue Domes Exclusive Resort en Spa. Het is het grootste Mistis resort in Kardamena. Naast het resort vindt je ook nog 2 kleinere hotels van de Mitsis groep. Het maakt niet uit waar je verblijft want je kan met je all-in bandje op het hele eiland Kos gebruik maken van alle Mitsis voorzieningen. In totaal zijn er 6 hotels en resorts van Mitsis op Kos. Op het resort waar wij verbleven zijn verschillende kamers te boeken. Standaardkamers tot kamers met een eigen prive zwembad. Wij verbleven in een familie suite maisonnette dat wil zeggen dat je een ruimte kamer krijgt met 2 verdiepingen met maximaal 5 slaapplaatsen. Er zijn ook villa’s met prive zwembad aan het strand te huur deze zijn echter erg duur. Wij hebben hier al prijzen gehoord van 20.000 euro voor een paar dagen in het hoogseizoen.

Watervallen op het parkEten en drinken

Er is een ruime keuze aan restaurants op het resort. Er is een groot hoofdrestaurant en 6 kleinere restaurants met diversen snacks zoals kebab, hamburgers sushi en pannenkoeken. Hier kun je terecht zonder reservering en gewoon tijdens de dag aanschuiven bij een vrij tafeltje. Op het resort vindt je ook 4 thema restaurants waar u terecht kunt na reservering.

Kinderparadijs Mitsis Blue DomesZwembaden

Het park bevat meerdere zwembaden verdeeld over het hele terrein. In totaal is er bijna 1500 meter aan zwembaden beschikbaar. Speciaal voor de kinderen is er een appart gedeelte met een groot ondiep zwembad en speeltuin. Daarnaast kunen de kinderen daar ook binnen terecht voor onder andere kleien en knutselen. De hele dag is hier begeleiding aanwezig voor de kinderen. Bij alle zwembaden is een bar aanwezig waar u terecht kunt voor verschillende cocktails, drankjes, eten en ijsjes. Er is tevens bediening aanwezig zodat u lekker in de zon kunt blijven liggen. Er zijn een hoop ligstoelen aanwezig op het strand en bij de zwembaden echter zal het in het hoogseizoen wat lastigerworden om een ligbedje te krijgen. Dus ook hier zijn er gasten die ’s morgens vroeg als verschillende ligbedden reserveren.

Deze pagina wordt nog aangevuld.

Wil je goedkoop naar dit resort kijk dan eens bij Sunweb voor scherpe aanbiedingen.